You'll never be a vegetable


She said Lola

1. Russin
2. Mr. Jones
3. Blå himmel
4. Vindruvor
5. Queen
6. Harry Potter
7. Frysta oköpta hallon
8. Plogad väg
9. Pasta
10. Jasminris
11. Rockin' In The Free World

Elva saker man aldrig tröttnar på.


Sister you been on my mind



Idag är Maya fri som en fågel. Hon har nu uthärdat 6574 dagar av detta liv. Konstigt nog är hon inte hemma, hon är i himla abisko och hemfärdar sig inte förän imorgon den jäveln. Ikväll har jag några altvernativ, inga ultimata framtidsplaner men åtminstone planer. Jag har ett jobbigt dilema, jag är för seg och slö för att göra saker men jag är uttråkad för att inte göra saker. Vad är mellantinget?

Framtidens nostalgi

Ska göra en bok med bilder och skriva särskillda saker i den, en sån som jag ska hitta när jag blir medelålders. Då ska jag börja gråta för alla minnen men att jag just kommit in i klimakteriet och är psykisktinstabil påverkar också och gör gråtkalaset extra extremt. Jag ska visa boken för mina barn, dom ska mobba mig för mina kläder och skratta. Jag ska le och torka mina tårar. Boken åker ned i lådan igen och hittar den gör jag när jag är så gammal att jag är döende. Jag får en flashback av hela mitt liv, trots att jag lider av svår demens. Jag får en känsla av lugn och känner mig redo för att lämna det här livet.

Like birds love to fly

Har suttit och beudrat gamla bilder från min barndom såhär på kvällskvisten. Grymt underhållande och jag har återigen fått bekräftat hur extremt kraftig jag var som ett litet barn, lägg märke till att jag skrev kraftig - inte tjock utan kraftig.

Har även fått bekräftat att jag var cool, stencool. Kolla bara på detta smakprov så förstår ni vad jag pratar om(stencool)



Jag har döpt denna bild till Bolibompa, för vad vi sysslar med är att vi sitter och kollar på klockan i väntan på att den ska bli 18.00 = det lyckliga klockslag på Bolibompa börjar!


Hur dagarna går

Lyssnar på fina ljud och fundarar lite över hur jag ska fördriva dagen.

Vem bryr sig om hur dagarna går
de vandrar som dem vill
Medborgare om etthundra år,
finns du ej längre till