2010


Du finns inte

Har ont i huvudet och hatar julen. Nyår. Vintern. Hösten. Våren. Luleå. Sverige. Europa. Allt som är förknippat till den äckelvardag som jag trodde jag skulle få slippa ett tag. Men fan heller, har aldrig varit en turmänniska men inte heller en oturmänniska. Förän nu. Jävla helvete, tillåt mig att vara förbannad, asdeppig och sorglig resten av vintern.

Maya är sjuk. Och Sverige blir inte av med denna familjen.

HELVETE jag behövde åka, för förbannat jävla mycket

Om två dagar hade Jesus blivit 2010 jordsnurr

Jag har drömt så roligt och konstigt på sistone.


Role in the world revolution





Lov likamed Elin Cullberg är hemmavid ♥ fruktansvärt bra kväll igår. Vi byggde en Luleåversion av Elins elevhem, det blev vårat finaste verk hittills.

Du skrattar visor, du sjunger skämt


Du frälsning åt oss gav

Trött som ett as. Jag och Maya har jobbat på träningsskiva nr 2 i kväll efter att ha sett på Arn och storfikat med Frida, Elina och Saga.

Jag lever i sorg för tempelriddaren Armands död och prisar Saladin för hans coolhet. Lever i en Arnbubbla för tilfället men frukta inte det kommer ha gått över imorgon.



Nu ska jag bara lyssna på O Helga Natt med frälsaren Tommy Körberg innan jag känner mig redo för att lämna mig själv i sömnens händer. Jag är för en gångs skull helt seriös, O helga natt är indeed the jullåt genom tiderna och Tommy Körbergs version är i gåshudsklass. Så cool är jag