Now, there was a time


Blä

Hela mitt liv är inte en tragedi. Grejen är att jag oftast bloggar då negativa tankar dominenar min hjärna.

Jag har blivit lurad på femhundra spänn idag. Jag har lust att lägga mig i soffan, se sjukt oallmänbildande program(såsom tv-såpor och sånt skit) och äta onyttiga saker resten av mitt liv.

Olycklig över ingenting, glider ifrån allt igen, jag kommer dö ensam. I min soffa. Med tv-såpor. Och kakor.

Zazu

Är dessutom glad för jag har hittat ett bra Swahili lexikon på internet. Fast nu ska jag sova efter en bra kväll med film, pinnbrödsgrillning i kaminen, gamla foton, ideér, godnatt!

IMPORTANT MESSAGE
Lejon på swahili är Simba
Rafiki betyder kamrat
Sarabi betyder hägring
Pumbaa betyder tankespridd

Det är en tanke bakom det mesta go vänner.

Kiboko

Varför måste alla insistera på att blogga om samma saker? Det finns säkert miljonersbiljorners saker att blogga om mer än: min vardag, vännerna, mode och twilight. Låt de vara snälla, hela världen är redan infekterad av mode och twilight så att det räcker. Vardag och vänner är okej, för det kan se så olika ut.

Hela världen blivit konverterade till vampyrdyrkare. Hallå? Vampyrer är farliga, dom dricker ditt blod tills du dör. Jag ser inte mycket fint i det. Jag dyrkar vampyrer lika mycket som jag dyrkar flodhästar. Och jag är rädd för flodhästar. Hade säkert tyckt filmen och boken varit okej bra om det inte hade varit för den enorma överdos som vi folk reagerat på olika sätt av. Extrema känslor av gillade och ogillande. Världen är en konstig plats.