Genom fyra landskap

En liten grej bara! Vi far till sundsvall istället för klubben. Imorgon. Kl. 7. Morgon. Varför är jag så störd i skallen? Varför är jag inte som en lite mer som en usual tonåring? Saker hade varit mindre komplicerade



(Vi ska för fan cykla till Sundsvall!!!! Jag förväntar mig chockade och imponerade reaktioner från allt och alla, annars är ju det hela förgäves. Nästan)

Bicycle bicycle bicycle
I want to ride my bicycle bicycle bicycle
I want to ride my bicycle
I want to ride my bike
I want to ride my bicycle
I want to ride it where I like

QUEEN ÄR SÅ FÖRSTÅENDE

X


Och jobbet är slut nu

Sjukt mycket att göra fram tills veckan innan skolan börjar. Så denna sommar kommer inte vara uppdateringarnas sommar. Känns hemskt att svika min enorma läsarskara(igår hade jag en besökare... det är nog det mest skrattretande jag varit med om i mitt 16.6 åriga liv). Den tid som är kvar av denna vecka går till midsommar firning och packning till cykelturen som tar vid måndag och varar till vecka 27 så Kanot SM veckan börjar. Efter det väntar två veckors jobb på Junkön och en värmlandstrip. HEJA FULLBOKADE LOV!

Vi ses när skolan börjar och kanske någongång innan. Nu ska jag på pizzakväll, får förhoppningsvis se en skymt av mina vänner lite senare också.


4 non blondes

Pretty cool, actually, to be honest

Tigerjakt

Ska ut på en fruktansvärt välbehövlig springtur. OM EN VECKA FAR VI UT PÅ VÅRAT ÄVENTYR, för er som inte hört någon om detta så ska jag Emilia och Elin till Järnäs klubb och tillbaka. Drygt åttio mil ska vi färdas genom 3 landskap, det utmanande med detta är att vi ska cykla. Jag är cool. Vi är så coola, vi borde få diplom och pokal! Så för denna vecka är det enda som gäller planering och förberedelse. Nu ska jag avsluta min feta viloperiod och vakna ur dvalan såhär i lämplig tid en vecka innan turen.



Nu ska jag förhoppningsvis springa som en tok. Fridens liljor!


Boom boom

Har panik och över diverse saker. Önskar att jag var en grym lögnare utan känslor och samvete, vilken dröm.

So bad, it's good

Ber om ursäkt för gårdagens ordvits(rats, ants - skadedjur). Jag har än hatkärlek till ordvitsar typ som jag har en hatkärlek till Carl Jan.

A new Royal Family


Idag dominerar Adam & The Ants och Boomtown Rats. Skadedjurs tema kort sagt!


Rats - She's so modren


Ants - Dog Eat Dog

Käften slav!

Idag har jag, som igår, tjänat dryga 600 kronor. Har jobbat hårt, sett madagascar två, spela kort, skjuta prick med gummisnoddar, äta diverse saker, dricka kaffe, skriva siffror och bokstäver saker på lappar. Är pinsamt glad över att jag tjänar nästan dubbelt så mycket som de slavande kommunjobbarna! Känns helt okej.

Medan borgarasen flinar
Åt hur jobbardräggen svinar
Farsan
Tänk till!
Vad är det du vill???!


Ett liten quote by Nationalteatern kan symbolisera min situation. Som ett borgaras som har föds in i ett rikt liv pga av farsan som fixar jobb till mig. Blä.

(är snarare grönröd, EGENTLIGEN. VIKTIGT)


Stoned love

"Well, I wouldn't kick Mick Jagger out of my bed, but uh, I'm not a homosexual, no."


Gah

Nu är tiden då jag borde gått och lagt mig för ett antal timmar sen. Börjar jobba extremt tidigt på måndag och ett dygn som inte är helt åt helvete tidsmässigt hade suttit fint. Fast nu när jag vet att jag måste sova så är det omöjligt. OMÖJLIGT, typiskt.

Samanfattning av nuläget: gah


Smiley faces

Nu är det färdig firat. Lovet är extremt invigt och högsommarn får gärna komma med storm nu! Jag har till och med en lista för varma tillfällen färdigfixad, här är den: GAH

Den sista måltiden

Sista dagen med ID1E. Tack och hej, det har varit en rättså underbar tid. På schemat står äta lunch på exotic och sen volleyboll, helt okej sådär innan sommarlovet.


Som en poet

Det är så jag önskar att jag sagt det själv.. vackert och rättså jag-aktigt.