Fint

Sitter och upptäcker Nationalteatern lite mer. Upptäcker att dom är bra, bättre än jag visste, jättebra.

Mina farföräldrar är bra på att hitta saker, deras bästa upptäckt är en lpskiva. De hittade den på E4:an. Det är en saga - en musikal, den är underbar och jag lyssnar på den varje gång jag är där.

Nu ska jag sitta och känna mig känslosam och lyssna på denna fantastiska låt.


Snow glorious snow

Snöhögar är bra för man kan göra en handvolt ned för dom, även om man inte är ett gymnastiskt geni. Man kan göra en volt och landa sittandes bekvämt. Snön formar sig alltid perfekt runt sig och tillvaron känns bra och poetisk där i snön, man passar på att fundera på livets stora frågor och titta extra noga på himelen.

I gamla unga dar byggde skurholmsgänget, som vi kallade oss för, enastående snöfort på skurholmsberget varje åt. Men livet som snöfortsbyggare var inte lätt - det var en ständig kamp mot vandaler. Men vi satte hårt mot hårt och kom på nya metoder för att få behålla våra fort. När jag ser en snöhög idag får jag fortfarande lust att klättra upp och härja i det, leka herrepåteppan och så vidare. Skulle aldrig slutat dagis... måste varit det största misstaget jag gjort i mitt liv, att ge upp dagislivet.

Vecka 7, då jäklar, attakerar vi snön, Kittelfjäll!


Antikt osv

Skolan avklarad för denna dag, sköönt! Nu är det den roliga delen av dagen kvar historiaplugg, läsa odyssen, räkna matte, träning.......................................................... gah, går och äter tills jag dör eller svimmar eller nå


Catfight av högre grad

Visst är man tvungen att dela med sig av sånt här? Måste vara det fulaste jag hört och sett. Jag kom på en lek.

REGLER:
-Titta på klippet
-Försök att inte skratta



Alla dessa negativa inlägg

Jag är inte så här fruktansvärt sur egentligen(fast jag måste erkänna att jag har en talang för att klaga), men det är bättre att ta ut sin ilska på bloggen än på stackars oskyldiga människor iallafall. Det funkar, skriva av sig lite. Till mitt försvar kan jag dessutom säga att jag är många gånger påväg att skriva fina saker fast sen laggar datorn ihop så jag blir spritt språngade sur.