Skogstokig

En till grej som är lite sådär underbar är att idag kommer jag färdas till skolan i en storfet ryggsäck, fast det var inte nog storfet så löst har jag ett liggunderlag, stövlar och en tältduk i en påse. Så jävla underbartdet kommer bli att cykla genom gymnasiebyn och bara få lysa ut detta sanningens meddelande: åhej vilken enorm geek jag är, så friluffsig och så missanpassad, oja jag är verkligen extremt roadnde att kolla på.

(vi ska på överlevnads uti skogen och klänga i träd och leka med eld)


har ingenting med någonting att göra, tyckte bara den var allmänt underhållande!


Lista

EN JÄVLIGT FET ANLEDNING TILL VARFÖR MAN SKA HA MED SIG MOBILEN ÖVERJÄVLARALLT:
1. Man kanske får ett sms om att man har sovmorgon till klockan tio.

Jag klev upp klockan sex idag och trodde att vi började åtta femton, jiho..


Tallest man on earth



Har hittat nått nytt som är så fruktansvärt bra. Denna man kommer få fylla många timmar med hans knäppt bra röst.

Dom za vesanje


Snart ligger den så fint på hårdisken. Som jag har längtat efter att se denna film, enda sen jag såg Svart Katt, Vit Katt för si sådär ett år sedan.


Usch

Fyfan för folks idiotiska åsikter. Sämsta möjliga resultat i valet. Nu måste jag fan bli engagerad.

VALVAKA!

Känner tyvärr att det kommer gå helt åt andra hållet mot för mina åsikter... himla nervöst.


Heja miljöpartiet och oppositionen!!!

Skicka SD till jupiter

Hur är det möjligt att tycka om SD? Hur är det möjligt att inte förstå att dom är helt jävla störda i sina små förvrängda hatande skadade hjärnor? Det är så uppenbart ju.

Okej, så idag(igår) har jag och Emilia varit ute på kupp. Vi båda har varit förskräckta över det stora stöd som SD fått under denna valperiod och vi kände att fan det är lite tid kvar men nått litet kan vi väl göra iallafall. Vi började denna lördag med att göra två olika lappar med budskapet "snälla snälla snälla gå och rösta men förihelvete inte på sverigedemokraterna" sen tog vi häftpistolen, den gula fula tejpen och några postitlappar och gav oss ut i regnet.. I fem timmar vandrade vi runt mellan olika vallokaler och allmänt offentliga ställen i Luleå och stoppade upp våra små fina budskap. 46 lappaffischer, säkert 50 postitlappar och hundra vattenpölar senare kom vi nöjda hem.

Dagens goda samhälltjänst och till nästa val gäller det att vara ute i tid.


Lyssna på Soran - en extremt klok man.


Spännande val framför oss idag, fast mest läskigt

Glädjerika sköna

Jag har en plan, en lysande en. Mer info efter nattens sömn!


Micmacs

Har sett en helt fantastiskt film med samma regissör som Amelié, mysig och glädjeframkallande som fan. Du skulle gilla den Emilia, här är ett smakprov:


Mr. Berger

BOKAT RESA TILL THE CAPITAL OF SWEDEN OCH TILL CULLEN! Hittade en så fin biljett på ned vägen att jag förtfarande är skakig och tårögd. Jag började skrika och hyperventilera då jag såg priset.


Så himla sensuell bild............ janitors of luleå kraft, återföreningen kommer bli legendariskt bra.

Blö

Ibland vill man bara bajsa på sin hjärna.

Petit pyroman

Har ett stort problem, nu idag började jag läsa franska steg 3. Jag kommer ihåg så här mycket: GAAAH INGET JÄVLAR ALLS. J'habite chez le roi, je mange pomplemouse et les poissons.

Nu ska jag lösa några matematik problem, fruktansvärt formidable.

Been there - climbed it

Så, vi chillade i fjällen ett tag. Det var underbart rättigenom, möjligtvis bortsätt från förkyldningen och de miljontals skavsåren som har samlade på mig. Det var fruktansvärt coolt iallafall, kolla ba