Bambi talar ut

"Men visst kan vi alla hålla med om att julen är sjukt gay, nästan som delfiner." - Bambi Turburble, stureplansvackraste.

Vet inte om jag håller med eller ej, det var bara allmänt fint sagt.

Galna högtidsgrejs

Jul har blivit en kommersiell, galen, läskig, överdriven hödtid som firars bara för att ha något att fira. När jag blir vuxen och ändå inte får nå många paket tänker jag slopa julen. Jag är inte kristen och inte positivt inställd till vårt sinnessjuka konsumetsamhälle, så nej jul är inget jag avgudar längre.

 Ehm, god jul iallafall. Då.


Tröjtillverkning

På höstlovet besökte jag La Capital of Sweden tillsammans med Emilia, vi gick i massa coola affärer och hittade massa coola saker bland annat en vanlig vit t-shirt med ett extraextra fint budskap "Modebloggare har en särskilld plats i helvetet" det tyckte vi var bedårande underbart vackert så vi bestämde oss för att inte köpa den. Vi gör en egen! Idag så där några månader senare så ska det ske, tröjorna ska tillverkas. Det lär bli en succée och vi lär bli yxmördade i våra egna sängar av alla mobebloggare, men det är värt det.

 Stockholmen!


Till alla obefintliga läsare


Statestiken är på topp, jag är mitt största och enda fan. Men det är ok, jag konstaterade redan i mitt första inlägg att jag inte kommer bli känd. Det är synd i och för sig. Men äh, jag får bli känd på något annat vis... göra något galet och oväntat.. typ börja klä mig på något udda vis.
 Kanske så? Jag skulle mest troligt få helt okej mycket ögon riktade mot mig iallafall.

HEJDÅ ALLA LÄSARE dvs HEJDÅ MIG SJÄLV

Kontaktannons

Jag är en 16 årig dam som söker en man. Har inte så många krav, själv gillar jag skogpromenader(blablabla, det vanliga).
Om du ser ut som, låter som, klär dig som, ler som, har hår som, är som Jimi Hendrix var i sina guldår så vill jag att du genast hör av dig till mig. För jag vill gifta mig med dig, bli din fru. Okej, vi ses.




Hejdå, måste gå och troka bort allt dreggel om munnen.

(Ikväll kommer fettbra människor hit med Mat och vi ska äta Mat)

Spya

En anledning till varför msn är bra: man kan prata ostört om spyor, utan att någon faktiskt kräks


Typiskt

Jag kan aldrig ge mig. Jag får inse att jag inte kommer bli världens största bloggare och att jag aldrig kommer få flera kommentarer på varje meningslöst inlägg jag skriver, på varje blogg jag har, på varje blogg jag haft och kommer ha. Den här bloggen skapade jag för eget bruk och för att jag vill skriva om en person just idag just nu.

Hans namn är Bob Geldof och blev just idag tillagd i listan över mina idoler. Han är cool, spelar i ett gammalt bra band, spelar huvudrollen i en film som jag inte sett men vill se, han är cool igen. Det coolaste han gjort är att få 1,5 miljard människor att se på tv samtidigt. Nu har väl hört talast om Live Aid välgörenhetskonsert? Iallafall han var den grymma arrangören bakom det hela och därför är han min idol. På grund av honom önskar jag att jag var kring 20 år 1985, då hade jag stått långt fram på Wembley Stadium i London och skrikit bort min röst till Queen och andra sjuktbra musikaliska underverk. Varför lever jag 2009? Då bAkon, Lady Gaga, Rihanna, John Meyer och andra bajsiga saker regerar? Nu måste jag dela musiksmak med 50 åringar. Men det är ok, för musiken är bra och mycket bättre.

Bob Geldof, Boomtown Rats