Tjocka feta

Situationer jag känner mig obekväm och spyfärdig i:

- När femtioplusare har allsång
- När femtioplusare sjunger "Jag vill vara din Margareta"

Why God? Why? Som om jag inte lider nog mycket av att vara på denna ö. Du behöver inte skicka hit ett trettiotal halvgamlingar från Hertsö villaförening. Du behöver inte heller göra så att dom sjunger högt och fult. Höga och fulla.

Ugglan med feta boobsen, carolafrisyr och kattröjor från gamla tider var även här! Hoho


Hip Teens

Har gått och blivit lite små beroende av Piggelin så här på äldre dar. Det ensliga livet på Junkön är ändå helt okej, har storstädat köket och kommit fram till att städning, hur tärt det än är, är en bra sak att göra för att få tiden att gå.

För en lång lång tid sedan upptäckte jag även att äta är en trevlig sak att göra när man inte har jättemycket att göra. Extremt dum upptäckt. Extremt dum vetskap att ha kombinerat med gratis glass och godis. Jag kommer gå upp fyrahundratvå kg och dö i fetma innan dessa dagar är över.

Ska göra tvåhundra situps(kommer aldrig hända) nu!

Paranibbana

Sitter på Junkön och väntar på att nå nirvana. Men nej påiktigt så är det inte så festligt här. Det var lite drama idag, strömmen gick. Den kom tillbaka efter typ 10 min. Det här är för tragiskt, hejdå

Say you want a revolution


Rise

Oh thank you holy lord. Vi har numera dator och internet på Junkön! Och jag får ta tre dagars ledigt under dessa två veckor utan att förlora pengar. Jag kanske överlever ändå, framtiden börjar sakta ljusna.

Även

Imorgon kl 8.30 sätter jag mig på en båt för att färdas till en ö där jag kommer vara isolerad i två veckor. Utan dator dvs om inte wille har med sig (hoppas! hoppas! hoppas!)

KOM TILL JUNKÖN OCH ÄT VÅFFLOR, VARMA MACKOR OCH KLADDKAKA. Annars kommer jag nog dö

Volunteers

Nästa år, jag ska påriktigt göra det. Det är ett löfte till mig själv.  Volontärarbete i Afrika.

Luleå - Sundsvall


Glada och ovetande om vad som väntade oss. 76 stenhårda mil. Oyeah vi är störda, det är precis vad vi är.

Att anteckna

En sak man inte ska göra när man är ute och springer: stanna.

Idag hade jag planerat att springa lite upp och ner i ormbergsbacken men det var massa folk och hade utflykt där(utflykt? i regnet? va?) och jag kände att Nej jag vill inte förstöra deras fina(??) utflykt med min döende-nittioårig-gubbe-kind-of-andning. Så jag kämpade mig igenom milen istället, höll på att spy av utmattning i de sista backarna, alltså fyfan vilka brutala backjävlar det är efter milspåret. Men iallafall jag kom tillslut fram till starten igen och då gjorde jag det som jag inte skulle gjort: STANNADE. Det är ju mord att börja springa igen när man stannat en gång, jag joggade hem likt en överviktig funktionshindrad otränad ocool person med enorma knäproblem.

Och det var den spännande historian om mitt liv. Shit vad intressant. Man vill bara veta mer. Och mer, gah. Ironins ljuva melodi hejhej.


Find the gap

Nu är det bättre att fortsätta vara vaken ett bra tag till, för att satsa på den övertrötta känslan imorgon istället för den vanliga tröttatråkigatärda känslan. Det är party mittemot och dom spelar dålig och ful musik, det är jävligt lyhört och jag lyssnar just nu på vidomsord av en viss person som förklarar hur han "inte vill ha ett förhållande just nu" och föreläser för hans beundrarbrudar om hur man ska "tänka med hjärtat men även med hjärnan". Jag älskar att det är lyhört, nu vill pojken "se världen också". Allt är så djupt och vackert... eller vänta? Nae, det var lame såå vare ja.

Konversationen är över, nu får en film hålla mina ögon öppna och mina öron isolerade från denna ickeminsmakigamusik.

God natt världen och god natt cool_booi

Kayak

Har någon missat att Kanot SM pågår just nu? Här. I Luleå. Om ni missat det är ni blinda och döva eller bara förståndshandikapade. Har jobbat och hängt där hela veckan såhär långt och så ser även resten av min vecka ut.

Resten av veckan ska jag utmana mitt tålamod och vara ponton-nisse(nej. inte platon, pluton, pantalon, platå, palasamkhjanton eller vad fan alla nu säger). Det innebär att sitta på en liten minibrygga och DÖ av tristess, kort sagt.

Blir sugen på att paddla igen. Cool sport.


Äppleris

Officiellt: världens coolaste. Oyeah i sure am, we sure are.

I två veckor (typ) har vi cyklat, i två veckor har jag sett ut som en röv. Nu är det över och vi kom till Sundsvall. LINA FÖR PRESIDENT (Emilia Thomtén och Elin Cullberg får vara nå ministrar)

Saker jag gillar:

Nedförsbackar

Saker jag inte gillar:

Nedförsbackar (det kommer alltid en uppförsbacke efter dom)