Lägg ned

Är det dags att lägga ned bloggen kanske? Starta en ny? Byta bloggförlag(bloggförlag?)? Sluta helt? Är less på denna, ja det är jag.


Gah

Livet är inte på topp någonstans just nu. Jävla å


Heat

Okej. Jag vill utomlands och värma upp mig. Soligt och varmt och inget jävla turisthysteriuschparadis är mina krav. Övertalningen går framåt, jag och Maya bearbetar m & p och just nu lutar det mot vandring i Madeira, yeah.

Återkommer om vidare förhandlingar!

Ps. det verkar som jag hellre pissar på mina betyg och min framtid än att ta mig i kragen och plugga trotts att plugga kemi är det tråkigaste man kan göra. Jag är verkligen jättedålig

Snöööööööööööö

Blev överraskad denna morgon av det snötäcke(slaskbajsröra?) som låg smältandes på marken och chillade. Känns ganska underbart att jag befinner mig på lägre breddgrader om en vecka sådär.


Nu ska jag få träningsverk!


Jean Pierre Skogsbär

Bara till dig Frida, bara till dig.


Och detta är bara ett smakprov, Nile City - din boj i bukten

Come and go to that land

Det måste vara varje vettig människas dröm att vara en fet afrikansk kvinna med färgglada kläder som är med i en gospelkör. Det är iallafall vad jag går och drömmer om på dagarna.

Great day

Önskar att jag kunde bryta upp skallen och byta ut bajskorven som är där inne mot den hjärna som borde vara där. Känner hur matte C sakta bryter ned mig till en liten jävligt äcklig hög utan självförtroende.

Idag har jag ränkat matte konstant i fem timmar, jag hann typ 12 uppgifter. Men shit vad bra, en applåd till det. 25 minuter i snitt per uppgift. Jag är ju ändå lite för smart för den här världen.

Kaminmannen


So good to me

Vi har haft två födelsedagsbarn här i dagarna två, mojselimojs och facebookfrida. Ni är som festliga ni, riktiga glädjespriders. Hoppas ni lever i hundra år så jag får skjuta er i en skottkärra fram, hänga er i en åsna bakochfram och dränka er i champagne. Grattis och hurra ni är så väldans bra


(kanske borde tillägga att dehär bilderna inte är i det nyaste laget speciellt inte nedre. Inte heller i seriöstaste laget särskillt inte övre)

Lite musik ni går miste om

Jag vet faktiskt redan att zero personer kommer lyssna på dessa mästerstycken. Men nu gav jag er iallafall chansen och ni borde ta den för det här är riktigt riktigt bra grejer vill jag påstå



Detta är en lista som ska uppdateras efter humör, en lista med ett litet antal låtar som spelas litet mer just nu.