FÖRBANNAT

Man kan uttrycka det såhär, att jag är inne i en formsvacka. Eller så kan man också säga att jag är dödligt sjuk och kanske inte längre finns här på jorden som levande organism by the mitten av denna week. Framtiden är oviss.

Denna onsdag går ett tåg norrut, med fina folk mot fina fjäll. Missar jag det tåget är det ute med mig, jag dör lite smått eller snarare ganska mycket inombords då.

Jag har sett fram emot keb tvåtusentio sen keb tvåtusennio och jag sitter hemma och är sjuk. Jag sjuk vaa.. Jag är aldrig aldrig någonsin sjuk förfan. Tydligen tyckte väl någon högre makt att jag skulle få pröva på att vara sjuk just nu för det var ett så fruktansvärt fint och bra tillfälle, straffa mig hårt bara det är över på onsdag.

Tack hej då, jag är för upprörd för det här. Hade jag inte varit så oerhört väluppfostrad och artig hade det här inlägget sett förjävligt ut om man syftar på ordval.

Obviously

Min skalle väger 59 kilo, jag lovar. Fick tvärt och hippt och happt en hel massa ont i hals och huvud så nu sitter jag och tröstäter glass, ska titta på Harry Potter och drömma mig bort till trollkarlsvärlden. Ja, jag är så pass cool att min största dröm är att gå i skola på Hogwarts med alla häxor, trollkarlar(speciellt Snape! ♥), spöken osv!

Först ska jag lasta på ännu ett last glass. Jävla fetto


Det är så hälsosamt

Längtar till onsdag nästa vecka då vi beger oss till fjälls med frilufts. Fantastiskt bra må ni tro.


Förra årets tur, a blessning


Piece of My Heart


Pop

Popkorn, beverly hills och vatten är vad jag lever på denna kväll. Fast det får bli en kortvarig kväll, behöver sömn. Mitt nya motto "sova kan man göra sen" har sina nackdelar ibland vill jag påstå.


Så himla genialiskt program. Kult

Allt är bätte på lp



Ett ställe i Luleå som inte bara har Flamingo på lp. Känner på min att denna lilla boutique kommer bli mitt andra hem. Idag hittade jag Adam & the Ants, Fame, Hair, Supertramp och en hemlig liten present.

Ursäktar ful blixten på bild två. Bilden är tagen med min egna privata personliga kamera - som råkar vara den sämsta kameran som någonsin vistas här på denna galax.

Kaffe är en ond dryck

Varför säger man upp och hoppa? Så himla knäppt


Gammalt


Supremes




Idag tolkade vi lp skivor. And said a little prayer.

A pirate life for me

En låt vid namn pirate's roundelay åthelvette går på repeat just nu. Jag sitter och känner mig nostalgisk och herregud så tacksam.

Du har en hög oragne och brun blommig tron på en speciell allderens särskilld liten extra fin plats i mitt hjärta. En systerfigur som nog många gånger omedvetet räddat mig från att isolera mig totalt. Det behövs inge mer än så. Du spelar och sjunger på mitt bröllop och jag på ditt. Så fint



Stolt som tuppen, är jag


Today i sing the blues

HEMMA! LEDIG! FRI!

I FEEL LIKE, SINGING


Känner mig sminkad

Det är något på tok med den här datorn. Eller internet. Den byter ut "är" mot "känner mig sminkad". Extremt förvirrade.

Say it over and over again

Jag har allderens förmycket fritid, tid till igenting. Denna förmiddag har jag roat mig med att lyssna på reprisen av Per Morbergs sommarprogram. Man måste bara älska den mannen. Brutalitet och coolhet, dessutom hade han grym musiksmak!


Perran ♥

Nu ska jag lyssna på Morgan Allings program från förra året, bästa jag hört
sen ska jag lyssna på Nour El-Refais även de från tvåtusennio, bland de bästa jag hört